KNLTB Ledenpas

 

Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur. We informeren je daarom graagmeerjaren KNLTB ledenpas 170

 over je KNLTB ledenpas en de toekomst hiervan. Vanaf dit jaar gaat er namelijk het één en ander veranderen. In 2019 ontvangen verenigingen voor ieder actief lid een meerjaren ledenpas in plaats van de jaarlijkse ledenpas. In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheid van twee jaar. Na deze periode bekijkt de KNLTB of de ledenpas in de toekomst langer geldig zal zijn.

Concreet betekent dit dat er voor 2019 weinig zal veranderen. Enkel het jaartal en de speelsterkte verdwijnen van de ledenpas. Dit laatste was voornamelijk van belang bij deelname aan competities en toernooien. We begrijpen dat dit wellicht wel enkele vragen oproept. Hieronder leggen we je daarom graag uit waarom de KNLTB de keuze voor een meerjaren ledenpas heeft gemaakt, wat er voor ons als vereniging gaat veranderen en geven we je een voorproefje van de nieuwe KNLTB ledenpas.

Waarom een meerjaren KNLTB ledenpas? 
Samen met 1700 tennisverenigingen streeft de KNLTB ernaar om een duurzaam tennisklimaat te realiseren. De KNLTB stimuleert verenigingen te verduurzamen en wil hier ook zelf een bijdrage aan leveren.

Competities en toernooien 
Op de meerjaren ledenpas wordt de speelsterkte niet meer getoond. Dit heeft consequenties bij het spelen van competitie en toernooien. In 2019 geldt het spelersprofiel op MijnKNLTB als legitimatie. Het algemeen reglement, competitie- en toernooireglement worden daarom aangepast. In deze reglementen, die in januari worden gepubliceerd, zullen alle vernieuwde procedures omtrent competities en toernooien nauwkeurig worden uitgelegd.

Digitaal Afhangbord 
Op het digitale KNLTB Afhangbord kunnen leden eenvoudig afhangen met de meerjaren ledenpas om bijvoorbeeld een baan te reserveren. Ook in 2020 kunnen actieve leden probleemloos afhangen met de meerjaren ledenpas.

Actuele pasfoto

Voor de meerjaren ledenpas geldt dus ook dat de pasfoto twee jaar mee gaat. Het is daarom belangrijk dat er een actuele pasfoto op deze pas komt te staan daarom verzoeken wij alle leden met een (zeer) gedateerde foto op hun pas of leden zonder pasfoto op hun pas om een nieuwe actuele pasfoto aan te leveren.
Stuur je nieuwe pasfoto (min 300x400 px) naar de ledenadministratie van TCO

Meer weten? lees meer

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]beek.nl

Telefoon

+31 46 442 4193

Tennisvereniging Oirsbeek

Krekelbergerweg 21
6438 GJ Oirsbeek