Open Dag/BBQ feest 22 augustus 2020

 

In 2019 vond de eerste Open Dag plaats bij TCO, op 17 augustus. Maar liefst 75 mensen hadden zich aangemeld, waaronder ruim 20 kinderen. De flyeractie op de basisschool en de omringende wijken was succesvol want er waren tientallen niet-leden op ons park. 

Clinics

De clubtrainers Ralph Ubachs en Roy van der Kaap, versterkt door Tom Smit en Bengt Verhoeven gaven vanaf 14.00 uur de hele middag clinics aan de kids, aan beginners en aan de gevorderde tennissers. Voor rackets en leuke spelelementen was gezorgd! En dat zeker ook de beginners en kinderen er maar geen genoeg van konden krijgen, was te merken! De lichten moesten zelfs aan en pas rond de klok van 22.00 uur kregen de laatsten te horen dat het nu toch echt tijd werd...

Springkussen

Ondertussen konden de kinderen zich ook de hele middag vermaken op het springkussen, met dank aan Amuserent!

Tombola en BBQ

De tombola, die voor en tijdens de BBQ werd gehouden, met veel prijzen die gesponsord waren door lokale ondernemers was ook een groot succes. Dank aan iedereen die daaraan heeft bijgedragen!

Alles bij elkaar een zeer geslaagde dag en de start van een nieuwe traditie. Het organisatiecomité heeft al aangegeven dat volgend jaar, weer op de laatste zaterdag van de schoolvakantie, dus 22 augustus 2020, editie 2 zal plaatsvinden*.

*I.v.m. de coronamaatregelen is het op dit moment nog niet zeker of dit evenement op 22 augustus 2020 zal kunnen plaatsvinden.

Voor foto's van de Open Dag/BBQ 2019 kijk op onze Facebookpagina: TCOirsbeek Facebook 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41731936

Tennisvereniging Oirsbeek

Krekelbergerweg 21
6438 GJ Oirsbeek