TCO Dubbeltoernooi

Ieder jaar organiseert TCO met veel enthousiasme het 30+ Dubbeltoernooi in de speelsterktes 5 t/m 8. Het (officiële bonds)toernooi duurt een week en vindt altijd plaats in week 28. Er wordt gespeeld in de categorieën HD, DD en GD.

Aanmelden kan vanaf april via MijnKNLTB.toernooi.nl. De wedstrijdleiding is in handen van Jan Giesen, Roy van der Kaap, Yvonne Koks, Roy Raeven en Arie de Zeeuw. Meer informatie (niet om aan te melden) via [email protected]

Het toernooi staat bekend om de goede sfeer op het tennispark met - speciaal die week - tribunes, catering, een dagelijkse nieuwsbrief, een dagelijkse tombola en natuurlijk de goedgevulde tombola voor alle spelers op zondagmiddag met mooie prijzen waaronder toegangskaarten voor het Libéma Open en het ABN Amro World Tennis Tournament.

Helaas hebben we als bestuur en toernooicommissie moeten besluiten om het toernooi ook in 2021 NIET te organiseren. In de huidige coronasituatie vinden we het niet verantwoord. Ook het voorbereiden van alles is nu effectief niet mogelijk.

We kijken uit naar 2022!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41731936

Tennisvereniging Oirsbeek

Krekelbergerweg 21
6438 GJ Oirsbeek

KVK-nummer

40186710