Trainer Ralph Ubachs

Ralph Ubachs

Ik ben 40 jaar en inmiddels al 22 jaar trainer van tennisclub  Oirsbeek.

Mijn passie voor tennis is al vroeg begonnen.

Op mijn 4e ben ik tennisles gaan volgen. Tot op heden speel ik zelf nog actief, maar geef ik vooral tennislessen. Inmiddels 22 jaar geleden heb ik mijn trainersdiploma behaald. Momenteel ben ik in het bezit van mijn trainer A en B licentie en heb ik meerdere bijscholingscursussen gevolgd.

Mijn passie voor lesgeven zit in de variatie van verschillende doelgroepen met verschillende wensen. Prestatief, recreatief, technisch, tactisch of vanwege gezondheidsredenen. Groepslessen en priv√©lessen. Verder verzorg ik ook graag schooltennis, kennismakingslessen en verzorgen we tennisclinics.  

Verder ben ik iemand die goed met collegatrainers kan en wil samenwerken om samen tennis nog leuker te maken. Wel vind ik het belangrijk dat iedere tennisser toch minstens 2 keer per week moet tennissen. Niet per se trainen maar wel zelf gaan tennissen. Daarom ben ik ook op toernooien om spelers te begeleiden en verzorg ik trainingsweken. Dit zomerseizoen belooft weer een mooi tennisseizoen te worden. Veel vrij tennis. Wedstrijden zowel competitie en toernooien. Veel nieuwe leden en tennislessen. Dat jullie maar veel op de tennisbanen aanwezig mogen zijn.

Ralph Ubachs

Bereikbaar via: [email protected] en 0646 183 210.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41731936

Tennisvereniging Oirsbeek

Krekelbergerweg 21
6438 GJ Oirsbeek

KVK-nummer

40186710