Wordt 'onze' Berna Vrijwilliger van het Jaar in Beekdaelen??

17 april 2024

BRENG JE STEM UIT OP BERNA!!

Op 6 juni a.s. vindt het eerste Sportgala van de gemeente Beekdaelen plaats. In allerlei categorieën konden sportverenigingen teams, coaches, spelers e.d. aandragen die kans maken op de verkiezing tot De XXX van het Jaar. Zo ook voor de categorie Vrijwilliger van het Jaar. Uit de vele inzendingen voor nominaties heeft de gemeente in elke categorie 3 kanshebbers geselecteerd en die zijn nu bekend! Degene die de meeste stemmen van het publiek krijgt, wordt verkozen!

Onze Berna Smit, jullie allen bekend, onze onvermoeibare kracht bij alle klussen en onderhoud op onze tennisclub is door het bestuur genomineerd als Vrijwilliger van het Jaar en door de gemeente in de top 3 geplaatst. Dat betekent dat we nu allemaal kunnen stemmen op Berna om te zorgen dat ze ook echt met de prijs aan de haal mag gaan tijdens het Sportgala op 6 juni!!!!

Dit is het overzicht van de top 3 genomineerde vrijwilligers, zie link, en dit is de STEMLINK!!!!

Stemmen jullie allemaal mee op Berna? En natuurlijk mag je ook in alle andere categorieën stemmen op jouw favoriet. Wil je dat niet, klik dan telkens op volgende. De Vrijwilliger van het Jaar is de laatste categorie in het rijtje.

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41731936

Tennisvereniging Oirsbeek

Krekelbergerweg 21
6438 GJ Oirsbeek

KVK-nummer

40186710