Parkweetjes!

TCO “Parkweetjes”

1.     Bereikbaarheid: adres Krekelbergerweg 21, 6438 GJ Oirsbeek. Telefoonnummer (tijdens openingsuren van de kantine) 06-41731936. Wifi-code: TCO-2018.

2.     Openingstijden: het park is toegankelijk tussen ± 09.00 uur en ± 23.00 uur. Het openen en sluiten gebeurt door vrijwilligers die in de buurt wonen. Het park wordt bewaakt met camera’s en het clubhuis is uitgerust met alarm. In geval van onraad bel 112.

3.     Reserveren: Als je wilt tennissen, dien je vooraf een baan te reserveren. Dat kan via de KNLTB ClubApp op je telefoon of via de website (Mijn Club → Baan Afhangen). Eenmaal op het park, zet dan a.u.b. je tennistas niet op de tafels, maar in de rekken naast de toegangsdeur.

4.     Vegen: Na het spelen dien je de baan te vegen met het sleepnet. Veeg daarna met de borstel de lijnen. Aan het begin van het seizoen zul je ook moeten walsen, vooral achter de achterlijn.

5.     Sproeien: de banen worden op vaste tijden besproeid, zowel ’s nachts als overdag. Overdag is dat om 07.30 / 12.30 / 15.30 uur. Bij erg droog weer s.v.p. de baan handmatig besproeien.

6.     Verlichting: in de meterkast tegenover de deur van de dameskleedkamer zit de bediening van de baanverlichting. Aan- en uitzetten moet je handmatig doen. Links zit een schakelaar voor baan 1+2 en 5+6 die een kwartslag moet worden omgezet. Rechts zit een ander type schakelaar die omhoog moet worden gezet voor baan 3+4. Wil je ’s avonds spelen met verlichting, zorg dan dat je een baan neemt naast een andere baan die al gebruikt wordt. Wordt op beide banen niet meer gespeeld, zet dan DIRECT de verlichting handmatig uit.

7.     Evenementen: Tijdens evenementen kunnen foto’s en beeldopnamen worden gemaakt, ter promotie van TCO op social media en de website. Wanneer je niet persoonlijk in beeld wilt komen, kun je dit kenbaar maken aan een van de bestuursleden.

8.     Introducés: het is toegestaan om met introducés te spelen. Per persoon geldt een introducévergoeding van € 4, te betalen in de kantine of per bank (overmaken naar NL11 ABNA 0543 254 488). Dit is nodig omdat er kosten worden gemaakt voor baanonderhoud en mogelijk verlichting. Op de website staat het volledige introductiereglement.

9.     Kasloos betalen: sinds 2020 kan in de kantine niet meer met contant geld worden afgerekend, maar alleen nog met je bankpasje. Consumpties kunnen ‘los’ worden betaald (door je bankpasje tegen de kaartlezer te houden) of via het afkruisen op een consumptiekaart. Ook deze reken je af door je bankpasje tegen de kaartlezer te houden. De barmedewerkers helpen je graag.

10.  Kantine: wij werken uitsluitend met vrijwilligers. De kantine is op de meeste doordeweekse avonden geopend en wordt dan bemenst door de vaste tennisgroepjes op die avond. Er zal dus niet altijd vast iemand achter de bar staan. Vraag even wie er dienst heeft als je niemand ziet. Bij TCO wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Het is verder niet toegestaan zelf meegebrachte alcoholische dranken te nuttigen op het tennispark.

11.  Bestuur: we hebben een actief bestuur van 8 mensen die zelf ook veel op de club aanwezig zijn. Wij kennen de meeste leden en nieuwe leden willen wij actief verwelkomen en wegwijs maken. Anderzijds zullen wij ook actief leden aanspreken als we het idee hebben dat ze niet handelen conform deze huisregels.

12.  Heb respect: voor elkaar, voor de vele vrijwilligers die onze club draaiende houden en voor onze eigendommen. De club, dat zijn wij samen!

13. Aansprakelijkheid: TCO kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gehouden voor (letsel)schade van niet-leden en andere bezoekers op het park.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41731936

Tennisvereniging Oirsbeek

Krekelbergerweg 21
6438 GJ Oirsbeek

KVK-nummer

40186710