Maak Kennis met Tennis aanbod

Wat houdt Maak Kennis met Tennis in?

Maak Kennis met Tennis is een aanbod voor niet-leden met als doel om erachter te komen of zij tennis leuk vinden. Maak Kennis met Tennis is uitsluitend voor mensen die nooit eerder lid van een tennisclub zijn geweest of tennislessen hebben gevolgd. Mensen die bijvoorbeeld in een ver verleden getennist hebben en het tennissen opnieuw willen oppakken, kunnen zich melden bij onze clubtrainers voor reguliere tennistraining op een passend niveau.

Binnen Maak Kennis met Tennis worden groepen van minimaal 8 p. samengesteld door de trainer. Er zijn 3 categorieën: kinderen, volwassenen en ouder-kind. Voor een aantrekkelijke kennismakingsprijs van €25,-worden in principe 5 lessen aangeboden in de namiddag/avond op een doordeweekse dag. 

Wanneer vinden deze lessen plaats?

Er zijn 2 startmomenten in het seizoen: na de meivakantie en na de zomervakantie. Op beide momenten gaan 3 groepen van start (kinderen, volwassenen, ouder-kind). Vol=vol. Indien de groepen minder dan 8 deelnemers hebben, kan de cyclus worden ingekort naar bijv. 4 lessen i.p.v. 5 of kunnen de lessen worden ingekort naar bijv. 50 minuten i.p.v. 60 minuten. 

Buiten deze 2 startmomenten zullen geen MKmT-cycli starten. Als alternatief kunnen geïnteresseerden dan in groepsverband één gratis proefles krijgen. 

Van wie krijg je les?

De Maak Kennis met Tennis lessen worden verzorgd door een van de professionele trainers van de club. Wie dit zijn, vind je onder het kopje “Training”.

Ik heb geen racket, wat nu?

Er kan een racket worden geleend. Hiervoor betaal je een borg van €50,-.  

Wat gebeurt er na het Maak Kennis met Tennis aanbod?

Na de cyclus MKmT lessen resp. na de gratis proefles is er de mogelijkheid om lid te worden van de club tegen een gereduceerd tarief. Een heel jaar lidmaatschap kost voor senioren het eerste jaar €120,-. Word je na 15 juli lid, betaal je de helft. Een junior lidmaatschap kost het eerste jaar €25,-en voor een scholier/student is dit €50,-. 

Wanneer je lid bent, kun je onbeperkt gebruikmaken van de tennisbanen en kun je meedoen aan de activiteiten die de club organiseert. Voor meer informatie over de lidmaatschappen die TCO hanteert, ga naar Contributie.

Hoe meld je je aan?

Door een mail te sturen naar [email protected].

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41731936

Tennisvereniging Oirsbeek

Krekelbergerweg 21
6438 GJ Oirsbeek