Maak Kennis met Tennis aanbod

Wat houdt Maak Kennis met Tennis in?

Maak Kennis met Tennis is een aanbod voor niet-leden met als doel om erachter te komen of zij tennis leuk vinden. Maak Kennis met Tennis is uitsluitend voor mensen die nooit eerder lid van een tennisclub zijn geweest of tennislessen hebben gevolgd. Mensen die bijvoorbeeld in een ver verleden getennist hebben en het tennissen opnieuw willen oppakken, kunnen zich melden bij onze clubtrainers voor reguliere tennistraining op een passend niveau.

Binnen Maak Kennis met Tennis worden groepen van minimaal 8 p. samengesteld door de trainer. Er zijn 3 categorieën: kinderen, volwassenen en ouder-kind. Voor een aantrekkelijke kennismakingsprijs van €25,-worden in principe 5 lessen aangeboden in de namiddag/avond op een doordeweekse dag. 

Wanneer vinden deze lessen plaats?

Er zijn 2 startmomenten in het seizoen: na de meivakantie en na de zomervakantie. Op beide momenten gaan 3 groepen van start (kinderen, volwassenen, ouder-kind). Vol=vol. Indien de groepen minder dan 8 deelnemers hebben, kan de cyclus worden ingekort naar bijv. 4 lessen i.p.v. 5 of kunnen de lessen worden ingekort naar bijv. 50 minuten i.p.v. 60 minuten. 

Buiten deze 2 startmomenten zullen geen MKmT-cycli starten. Als alternatief kunnen geïnteresseerden dan in groepsverband van ca. 8 p. één gratis proefles krijgen. 

Van wie krijg je les?

De Maak Kennis met Tennis lessen worden verzorgd door een van de professionele trainers van de club. Wie dit zijn, vind je onder het kopje “Training”.

Ik heb geen racket, wat nu?

Er kan een racket worden geleend. Hiervoor betaal je een borg van €50,-.  

Wat gebeurt er na het Maak Kennis met Tennis aanbod?

Na de cyclus MKmT lessen resp. na de gratis proefles is er de mogelijkheid om lid te worden van de club tegen een gereduceerd tarief. 

Wanneer je lid bent, kun je onbeperkt gebruikmaken van de tennisbanen en kun je meedoen aan de activiteiten die de club organiseert. Voor meer informatie over de lidmaatschappen die TCO hanteert, ga naar Contributie.

Hoe meld je je aan?

Meld je aan via de knop "Lid worden" en geef aan dat het om een Maak Kennis met Tennis aanmelding gaat. 

 

Overige informatie:

-  Een groep bestaat minimaal uit 8 personen.

-  In geval van regen / ziekte van trainer wordt de les ingehaald. Eigen verzuim wordt niet ingehaald.

-  Wanneer je je voor Maak kennis met Tennis opgegeven hebt, is vrij tennissen niet toegestaan.      

 

*Let op: Het ‘Maak Kennis met Tennis’ traject is alleen bedoeld voor mensen zonder enige tenniservaring. Op deze manier kun je vrijblijvend kennismaken met deze mooie sport. Heb je al eerder getennist, ook al is dat lang geleden, dan bekijken we in overleg of er een reguliere lesgroep is die bij je past.

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41731936

Tennisvereniging Oirsbeek

Krekelbergerweg 21
6438 GJ Oirsbeek