Maak Kennis met Tennis aanbod

Wat houdt Maak Kennis met Tennis in?

Maak Kennis met Tennis is een aanbod voor niet-leden met als doel om erachter te komen of zij tennis leuk vinden. Binnen Maak Kennis met Tennis worden groepen samengesteld door de trainer, rekening houdend met de leeftijden van de deelnemers, waarna vervolgens 5 lessen worden verzorgd. Deze lessen vinden in de namiddag/avond plaats van maandag t/m vrijdag, afhankelijk van de groep waarin je ingedeeld wordt. Een les duurt 60 minuten. Het pakket van 5 lessen wordt aangeboden tegen een aantrekkelijke kennismakingsprijs van €25,-.  

Welke groepen zijn er?

Er zijn 5 soorten groepen:

1. Kinderen van 5 t/m 12 jaar

2. Jeugd van 12 t/m 17 jaar

3. Ouder-kind tennis (een ouder samen met zoon/dochter)

4. Volwassenen 17 jaar t/m 44 jaar

5. 45-plussers

Wanneer vinden deze lessen plaats?

De lessen starten in week 19 (vanaf 6 mei) en zullen 5 weken duren.

Van wie krijg je les?

De Maak Kennis met Tennis lessen worden verzorgd door een van de professionele trainers van de club. Wie dit zijn vind je onder het kopje “Training”.

Ik heb geen racket, wat nu?

Er kan een racket worden geleend. Hiervoor betaal je een borg van €50,-.  

Wat gebeurt er na het Maak Kennis met Tennis aanbod?

Na de 5 lessen is er de mogelijkheid om lid te worden van de club tegen een gereduceerd tarief. Een heel jaar lidmaatschap kost voor senioren het eerste jaar €120,-. Word je na 15 juli lid, betaal je de helft. Een junior lidmaatschap kost het eerste jaar €25,-en voor een scholier/student is dit €50,-. 

Wanneer je lid bent, kun je onbeperkt gebruikmaken van de tennisbanen en kun je meedoen aan de activiteiten die de club organiseert. Voor meer informatie over de lidmaatschappen die TCO hanteer, ga naar Contributie.

Hoe meld je je aan?

Door een mail te sturen naar [email protected] of telefonisch contact op te nemen met de voorzitter op het volgende nummer: 06-54670501.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 442 4193

Tennisvereniging Oirsbeek

Krekelbergerweg 21
6438 GJ Oirsbeek