Maak Kennis met Tennis aanbod

Wat houdt Maak Kennis met Tennis in?

Maak Kennis met Tennis is een aanbod voor niet-leden met als doel om erachter te komen of zij tennis leuk vinden. Maak Kennis met Tennis is uitsluitend voor mensen die nooit eerder lid van een tennisclub zijn geweest of tennislessen hebben gevolgd. Mensen die bijvoorbeeld in een ver verleden getennist hebben en het tennissen opnieuw willen oppakken, kunnen zich melden bij onze clubtrainers voor reguliere tennistraining op een passend niveau.

De Maak Kennis met Tennis lessen worden gegeven in de vorm van 'inlooptrainingen'. Je hoeft je niet aan te melden van te voren. Per keer betaal je een aantrekkelijke kennismakingsprijs van € 5,- (contactloos te betalen in de kantine). Na 5 lessen kun je beslissen of tennis iets voor jou is. 

Wanneer vinden deze lessen plaats?

Op dinsdag 23 april, 30 april, 7 mei, 14 mei, 25 juni, 2 juli, 20 augustus, 27 augustus, 3 september, 10 september en 17 september van 18:00-19:00.

Ik heb geen racket, wat nu?

Er kan een racket worden geleend. Na de les geef je dit weer terug aan de trainer.  

Wat gebeurt er na het Maak Kennis met Tennis aanbod?

Is tennis echt iets voor jou? dan is er de mogelijkheid om lid te worden van de tennisclub. hierbij betalen junioren het eerste jaar 30 euro voor hun lidmaatschap. Senioren betalen 100 voor het eerste jaar en krijgen hierbij een gratis consumptiekaart ter waarde van 19 euro.

Als je eenmaal lid bent, kun je onbeperkt gebruikmaken van de tennisbanen en kun je meedoen aan de activiteiten die de club organiseert. Voor meer informatie over de lidmaatschappen die TCO hanteert, ga naar Contributie.

Hoe meld je je dan aan?

Wil je na de lessen aanmelden bij de vereniging, meld je dan aan via de knop "Lid worden" en geef aan dat het om een Maak Kennis met Tennis aanmelding gaat. 

 

*Let op: Het ‘Maak Kennis met Tennis’ traject is alleen bedoeld voor mensen zonder enige tenniservaring. Op deze manier kun je vrijblijvend kennismaken met deze mooie sport. Heb je al eerder getennist, ook al is dat lang geleden, dan bekijken we in overleg of er een reguliere lesgroep is die bij je past.

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41731936

Tennisvereniging Oirsbeek

Krekelbergerweg 21
6438 GJ Oirsbeek

KVK-nummer

40186710