Maak Kennis met Tennis aanbod

Wat houdt Maak Kennis met Tennis in?

Maak Kennis met Tennis is een aanbod voor niet-leden met als doel om erachter te komen of zij tennis leuk vinden. Maak Kennis met Tennis is uitsluitend voor mensen die nooit eerder lid van een tennisclub zijn geweest of tennislessen hebben gevolgd. Mensen die bijvoorbeeld in een ver verleden getennist hebben en het tennissen opnieuw willen oppakken, kunnen zich melden bij onze clubtrainers voor reguliere tennistraining op een passend niveau.

De Maak Kennis met Tennis lessen worden met ingang van 2022 gegeven in de vorm van 'inlooptrainingen'. Deze zijn op donderdag van 18.00 tot 19.00 uur. Je hoeft je niet aan te melden van te voren. Per keer betaal je een aantrekkelijke kennismakingsprijs van € 5,- (contactloos te betalen in de kantine). Na 5 lessen kun je beslissen of tennis iets voor jou is. 

Wanneer vinden deze lessen plaats?

Er zijn 10 kennismakingslessen vóór de zomervakantie geweest. Na de zomervakantie vinden er nog 5 kennismakingslessen plaats, telkens om 18.00 uur. De data zijn:

  • 1 september
  • 8 september
  • 15 september
  • 22 september
  • 29 september

Van wie krijg je les?

De Maak Kennis met Tennis lessen worden verzorgd door een van de professionele trainers van de club. 

Ik heb geen racket, wat nu?

Er kan een racket worden geleend. Na de les geef je dit weer terug aan de trainer.  

Wat gebeurt er na het Maak Kennis met Tennis aanbod?

Na de MKmT lessen is er de mogelijkheid om lid te worden van de club. Wanneer het seizoen al langer bezig is, kan dit tegen een gereduceerd tarief. 

Als je eenmaal lid bent, kun je onbeperkt gebruikmaken van de tennisbanen en kun je meedoen aan de activiteiten die de club organiseert. Voor meer informatie over de lidmaatschappen die TCO hanteert, ga naar Contributie.

Hoe meld je je dan aan?

Meld je aan via de knop "Lid worden" en geef aan dat het om een Maak Kennis met Tennis aanmelding gaat. 

 

*Let op: Het ‘Maak Kennis met Tennis’ traject is alleen bedoeld voor mensen zonder enige tenniservaring. Op deze manier kun je vrijblijvend kennismaken met deze mooie sport. Heb je al eerder getennist, ook al is dat lang geleden, dan bekijken we in overleg of er een reguliere lesgroep is die bij je past.

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41731936

Tennisvereniging Oirsbeek

Krekelbergerweg 21
6438 GJ Oirsbeek

KVK-nummer

40186710