Lid worden (ook voor Zomer Challenge)

Wil je lid worden van Tennisclub Oirsbeek? 

Vul dan het volgende aanmeldformulier in. Je gegevens worden dan automatisch ter goedkeuring naar de ledenadministratie gestuurd. Het team Ledenrelaties neemt vervolgens contact met je op om te zorgen dat je je snel thuis gaat voelen op onze club.

Ook als je Zomer Challenge lid wilt worden, vragen we je vriendelijk om het formulier in te vullen. Zo hebben we altijd de juiste gegevens en kunnen er geen misverstanden ontstaan. Voor 2023 betekent een Zomer Challenge lidmaatschap dat je onbeperkt mag tennissen gedurende de maanden juli en augustus voor € 35 p.p. (junioren of senioren). Het lidmaatschap stopt automatisch op 31 augustus. Je hoeft dus niet op te zeggen. Na je aanmelding krijg je een KNLTB-nummer en kun je de KNLTB ClubApp downloaden op je smartphone. Deze app heb je nodig om een baan te kunnen reserveren. Reserveren is verplicht bij TCO en hierop wordt gecontroleerd! Na 31 augustus kun je er voor kiezen om regulier lid te worden van onze club. 

Het is ook mogelijk om een foto te uploaden bij het aanmeldformulier. De foto moet wel aan de volgende eisen voldoen:

- het bestandstype van de foto moet JPG zijn;
- de verhouding breedte/hoogte circa drie:vier; 
- het formaat minimaal 300 bij 400 pixels.

Heb je geen gescande pasfoto, maak dan een foto met je smartphone en stuur deze op naar [email protected]

Een foto moet tevens aan de volgende algemene voorwaarden voldoen:

  • De foto moet het lid voorstellen;
  • Alleen (het bovenste deel van) de romp en het gehele hoofd van het lid mag op de foto staan
  • Er mogen behalve het lid geen andere personen in de foto aanwezig zijn;
  • De foto moet recent, duidelijk en goed gelijkend zijn;
  • De foto moet recht van voren en tegen een lichte, egale achtergrond genomen zijn;
  • Het hoofd moet volledig op de foto staan;
  • De breedte van het hoofd op de foto moet ongeveer tweederde van de fotobreedte zijn;
  • Op de foto moeten beide ogen zichtbaar zijn, eventueel achter een bril met doorschijnende glazen; het dragen van een bril met donkere glazen is alleen toegestaan indien de drager kan aantonen dat dit om medische redenen noodzakelijk is;
  • Het hoofd moet onbedekt zijn, tenzij de aanvrager kan aantonen dat godsdienstige, levensovertuigelijke of medische redenen zich hiertegen verzetten. Als het hoofd bedekt is, moet het gezicht duidelijk herkenbaar zijn.

 

LET OP: Wanneer je bent aangemeld als lid, vergeet dan niet dat het lidmaatschap van de vereniging (ongeacht of je een regulier lidmaatschap, competitielidmaatschap of trainingslidmaatschap hebt!) niet vanzelf eindigt; het wordt elk jaar stilzwijgend verlengd. Dat betekent dat de verantwoordelijkheid om het lidmaatschap tijdig te beëindigen bij het lid ligt. Hier lees je hoe je je lidmaatschap beëindigt.

Alleen Zomer Challenge lidmaatschappen eindigen wél automatisch, nl. op 31 augustus. Je hoeft dus niet op te zeggen en je zit nergens aan vast.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41731936

Tennisvereniging Oirsbeek

Krekelbergerweg 21
6438 GJ Oirsbeek

KVK-nummer

40186710