Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van Tennisclub Oirsbeek! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/3 Algemeen
2/3 Lidmaatschap Vrije velden voor het aanmeldformulier om onderscheid te kunnen maken tussen de leden.
>
3/3 IBAN-nummer Rekeningnummer voor het innen van de contributie
Via dit formulier vraag je het lidmaatschap bij onze vereniging aan. Zodra je van de ledenadministratie de bevestiging hebt ontvangen dat je aanmelding is verwerkt, krijg je een bondsnummer en kun je de KNLTB ClubApp gaan gebruiken. Op dat moment kun je banen reserveren en van ons tennispark gebruik maken.

Minderjarige personen die zich via dit formulier aanmelden, worden verondersteld hiervoor toestemming te hebben verkregen van hun ouder(s), verzorger(s) of voogd.

Dit aanmeldformulier vormt de lidmaatschapsovereenkomst tussen jou en de vereniging. De lidmaatschapsovereenkomst loopt voor onbepaalde tijd door, tot wederopzegging door het lid. Op grond van deze lidmaatschapsovereenkomst worden je persoonsgegevens door ons verwerkt in de ledenadministratie, door de penningmeester en in het geval van deelname aan lessen of trainingen ook door de trainer.  Door het insturen van dit inschrijfformulier gaat u hiermee akkoord. Op deze verwerking is ons privacybeleid van toepassing

Leden worden geacht kennis te nemen van de statuten en het huishoudelijk reglement na te leven.

Vragen over dit formulier? Neem dan contact op via: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41731936

Tennisvereniging Oirsbeek

Krekelbergerweg 21
6438 GJ Oirsbeek

KVK-nummer

40186710