ClubApp

Onze vereniging maakt gebruik van de KNLTB ClubApp. Deze app is beschikbaar voor (Apple) iOS- en Android-apparaten. De kosten van de app zijn verdisconteerd in je contributie. We raden dan ook alle leden aan om deze app te installeren op hun smartphone en er ook gebruik van te maken!

Hoe krijg je de app?

 • Klik hier om de app te downloaden. 

Wat kun je met de app?

Via de app kun je onder andere competitieresultaten opzoeken, een baan afhangen (dankzij de koppeling met het digitale afhangbord), speelmaatjes zoeken en je pasfoto voor de KNLTB-ledenpas wijzigen. Sinds versie 1.5 van de ClubApp is het - dankzij de samenvoeging van toernooi.nl en mijnknltb.nl - nu ook mogelijk om competitie-informatie (programma, uitslagen en standen) te raadplegen, alsook informatie over de toernooien waaraan je hebt meegedaan. De ClubApp vervangt op termijn de bekende MijnKNLTB-app.

 • Klik hier voor meer informatie over de werking van de ClubApp.

Voordat je je profielfoto in de app wijzigt

De profielfoto in de app is de foto op je KNLTB-ledenpas. Door je profielfoto in de app te veranderen, geef je dus een wijzigingsverzoek door aan de ledenadministrateur. Het is dus niet de bedoeling dat je je officiële ledenpasfoto vervangt door een ‘lollig’ kiekje of een willekeurige foto, want als je dat doet, bezorg je de ledenadministrateur, die de foto moet beoordelen en af- of goedkeuren, alleen maar onnodig werk!

De KNLTB hanteert strikte normen ten aanzien van de pasfoto op de ledenpas. Een selfie of portretfoto die aan de onderstaande regels voldoet, is in principe acceptabel als je je pasfoto wilt actualiseren. Houd er wel rekening mee dat de ledenpassen in principe één keer per jaar (in februari) worden gedrukt door de bond (en met ingang van 2019 nog maar één keer per twee jaar). 

De pasfoto op de ledenpas dient aan een aantal kwaliteitseisen te voldoen. Voor de digitale foto gelden de volgende voorwaarden:

 • De verhouding breedte/hoogte moet circa drie/vier zijn;
 • Het formaat moet ten minste 300 bij 400 pixels zijn;
 • De foto moet het lid voorstellen;
 • Alleen (het bovenste deel van) de romp en het gehele hoofd van het lid mag op de foto staan. Er mogen behalve het lid geen andere personen in de foto aanwezig zijn;
 • De foto moet recent, duidelijk en goed gelijkend te zijn;
 • De foto moet recht van voren en tegen een lichte, egale achtergrond genomen zijn;
 • Het hoofd moet volledig op de foto staan;
 • De breedte van het hoofd op de foto moet ongeveer tweederde van de fotobreedte zijn;
 • Op de foto moeten beide ogen zichtbaar zijn, eventueel achter een bril met doorschijnende glazen;
 • Het dragen van een bril met donkere glazen is alleen toegestaan, indien de drager kan aantonen dat dit om medische redenen noodzakelijk is;
 • Het hoofd moet onbedekt zijn, tenzij de aanvrager kan aantonen dat godsdienstige, levensovertuigelijke of medische redenen zich hier tegen verzetten. Als het hoofd bedekt is, moet het gezicht duidelijk herkenbaar zijn.

Vaak gestelde vragen

Waar vind ik mijn inloggegevens voor de KNLTB ClubApp?
Zie hier.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord voor de KNLTB ClubApp kwijt of vergeten ben?
Zie hier. Als je op ‘Kwijt of vergeten?’ klikt, wordt er een e-mail met een reset-link gestuurd naar je e-mailadres dat in de ledenadministratie staat. Via die link kun je vervolgens zelf een wachtwoord instellen.

Waar kan ik instellingen van de de KNLTB ClubApp wijzigen?
Zie hier.

Hoe kan ik een baan afhangen via de KNLTB ClubApp?
Zie hier.

Hoe kan ik mij beschikbaar stellen als maatje in de KNLTB ClubApp?
Zie hier.  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41731936

Tennisvereniging Oirsbeek

Krekelbergerweg 21
6438 GJ Oirsbeek

KVK-nummer

40186710