Mijn TCOirsbeek

Inloggen kan via de button rechtsboven in het scherm of via deze link. Inloggen kan met je bondsnummer en een wachtwoord.

  • Weet je je bondsnummer niet? Kijk dan op je KNLTB-ledenpas of zoek jezelf via mijnknltb.toernooi.nl > Spelers. Lukt het je niet om te achterhalen wat je bondsnummer is, stuur dan een mailtje naar de ledenadministrateur om je bondsnummer op te vragen.
  • Weet je je wachtwoord niet? Klik dan op de link ‘Wachtwoord vergeten?’. Je krijgt dan een mailtje op je e-mailadres dat in de ledenadministratie staat met een link om je wachtwoord te resetten. Wanneer je dat hebt gedaan, zou je moeten kunnen inloggen.

Wat kun je in Mijn Tennisclub Oirsbeek?

  • Mijn agenda: hier staan je bardiensten (niet van toepassing voor onze leden) en reserveringen
  • Baan afhangen: hier kun je een baan reserveren
  • Ledenlijst: hier staat de ledenlijst van de vereniging, met namen, bondsnummers, e-mailadressen en telefoonnummers. Wil je dat je telefoonnummer en/of e-mailadres niet zichtbaar is voor je clubgenoten, dan kun je dit aangeven op het tabblad ‘Mijn profiel’ door de betreffende gegevens te bewerken (op het potloodsymbool klikken en het vakje ‘Geheim’ aankruisen).
  • Mijn profiel: hier staan je gegevens zoals vermeld in de ledenadministratie. Je telefoonnummer(s), e-mailadres en foto kun je hier zelf aanpassen, de overige getoonde gegevens niet. Wil je een van de overige gegevens laten aanpassen, stuur dan een mailtje naar de ledenadministrateur met je wijzigingsverzoek.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41731936

Tennisvereniging Oirsbeek

Krekelbergerweg 21
6438 GJ Oirsbeek

KVK-nummer

40186710